… är morgondagens affärsmöjlighet! Vi vet alla hur viktiga våra aktiviteter är för att nå våra mål som säljare. Säljyrket är fantastiskt på många sätt men en komponent i våra strävanden som vi ofta har dålig kontroll över är våra nyckeltal eller vår egen ”Aktivitetsprofil”. Om du skulle återvända till din almanacka eller outlook och lista ned/summera från årets start hur många besök du gjort, hur många veckor du faktiskt arbetar, fundera igenom och räkna ut ungefär hur många kontakter du tagit med kunder och prospects. Titta också på hur många affärsavslut du gjort och ta reda på snittaffären…

Idag finns det flera bra CRM-system där du kan ta all statistik du behöver men din egen planering är avgörande

Vår idé bygger på att om du ägnar några timmar på att räkna ut vilka aktiviteter du behöver göra för att nå dina mål – så har du redan nått halvvägs rent mentalt och har bra koll på vad som krävs för att lyckas nå din intäktsmål.

För att underlätta har vi tagit fram ett enkelt verktyg som du kan ladda ned till din pc (excel-fil). Verktyget gör inte anspråk på att vara exakt men ger dig garanterat en bättre magkänsla och lite bättre kontroll över vardagen.

Sen är det bara att planera därefter och komma igång med dina aktiviteter och kundkontakter!